Er straks tilbage ;)

Jeg sidder lige nu med næsen begravet i bøger og forbereder mig til mine sidste eksaminer på studiet, så der går desværre lige et par uger endnu, hvor det står sløvt til med opdateringer, svar på kommentarer og hjælp til jer, der har bedt om det.

Men derefter vender jeg tilbage for fuld styrke, og jeg har masser af spændende ting i baghånden til jer bl.a.;  hjælp til at integrere facebook med din blog, så du kan booste dit besøgstal, andre strategier for flere besøgende samt nogle tekniske fif til Google Analytics.

Håber I alle har det rart – og fortsæt endelig med at poste spørgsmål og kommentarer her og på Forum, så skal jeg nok besvare dem, når jeg er kommet helskindet ud på den anden side af eksamensræset :)

Kommentarer

3 svar til “Er straks tilbage ;)”
  1. Nanna siger:

    Ved du hvordan man kan fremhæve sin indlægstitel, fx hvor man har en tilfældig farve som baggrunds indlægstitel?

  2. Nanna siger:

    Ved du også hvordan man får det link der hedder ” Click to see more”?

  3. Therese siger:

    Kunne du fx skrive om, hvordan man kunne få links under sin blogtitel ligesom hende her har på sin blog; http://www.thevoguediaries.com/?

Har du noget på hjertet?

Kommentarer, ris, ros, tips og idéer er meget værdsat!
og forresten, hvis du vil have et billede sammen med din kommentar, så få dig en gravatar!