Om


Hvad er Bloggerland?

Bloggerland er ét stort slaraffenland for vi bloggere.
Hér kan du lære tips og tricks til de tekniske ting ved din blog, hér kan du spørge om hjælp til alt og intet – og hér kan du socialisere, netværke og lære dine medbloggere at kende.

Du kan få feedback på din blog, reklamere for den – og du kan opdage nye yndlingsblogge.

Tanken bag Bloggerland er, at blot fordi man brænder så meget for et emne, at man gerne vil blogge om det, så er det ikke ens betydende med, at man også har styr på alt det tekniske og ved, hvordan man installerer de nyeste gadgets og de lækreste layouts.

Jeg har altid haft en mininørd i maven, som har kæmpet for at komme ud, og gennem mit netværk med andre kvindlige mode- og babybloggere, er jeg ofte blevet spurgt om hjælp med forskellige tekniske spørgsmål i forbindelse med blogging.
Derfor fik jeg idéen til Bloggerland, hvor jeg – og mine medbloggere kan hjælpe andre bloggere i nød.

Der findes utallige sites på nettet, hvor man kan lære om alle disse ting – men ofte er det en forudsætning, at man allerede har et vist kendskab til de forskellige tekniske finurligheder for at kunne få noget ud af siden – og hér adskiller Bloggerland sig fra alle de andre sider.
Bloggerland er primært rettet mod kvindlige bloggere – netop fordi jeg føler, der mangler et sted, hvor vi kan stille dumme spørgsmål og få hjælp på en enkelt og overskuelig måde.

Samtidigt håber jeg, det kan blive et socialt tilholdssted, hvor vi kan netværke, lære hinanden at kende og hjælpe hinanden med tips og idéer.

Hvem gemmer sig bag Bloggerland?

ifbIdeelt set håber jeg, at Bloggerland kan udvikle sig til at blive et sted, hvor vi kvindelige bloggere kan trække på hinandens knowhow og ressourcer, og dermed alle bidrage til indholdet her på siden, men Bloggerland er startet af Lisbeth Kiel Bjerrum, som står bag It’s Fashion, Baby! en kombineret mode- og babyblog.

Jeg er 32 år, bor i København, er snart færdig med jurastudiet og har nørdet rundt med hjemmesider i efterhånden mange år.

Jeg kan kontaktes på info@bloggerland.dk